Légkondicionálás a vásárlástól, a használaton át, a lecserélésig.

Klíma Kapitány

Klíma Kapitány

Klíma Kapitány megmondja.

2018. február 02. - Klíma Kapitány

Üdvözöllek kedves olvasó az induló blogon!

Az ügyfeleimmel folytatott beszélgetésekből azt látom, hogy nagyon sok a tévhit és a megválaszolatlan kérdés a légkondicionálókkal kapcsolatban. Míg a lakások egyre általánosabb felszerelése a klíma, a hozzá tartozó felhasználói ismeret -ezt esetleg nevezhetnénk klíma használati kultúrának is- nem sokkal haladja meg a bekapcsolás szintjét. Gyorsan hozzáteszem, hogy szerintem ez nem a felhasználók hiányosságaiból fakad.

A sajtó minden tavasszal előveszi a témát, de a szenzációhajhász pánikkeltésen csak nagyon ritkán tudnak túllendülni, a neten található szakmai cikkek pedig  -tisztelet a kivételnek- nem haladják meg a sekélyes önreklámozás szintjét.

Szeretném megosztani a gondolataimat az új klíma kiválasztásának szempontjaitól a régi légkondik szabályos és környezetbarát leszereléséig.


Kellemes olvasgatást kívánok! 

klima-hasznalati-szokasok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://klimakapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr1613627358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása