Légkondicionálás a vásárlástól, a használaton át, a lecserélésig.

Klíma Kapitány

Klíma Kapitány

Nincs koronavírus a klímában

2020. február 27. - Klíma Kapitány

Egy klímaszerelő szakmai fórumon olvastam, hogy egy tisztességtelen cég a koronavírussal reklámozza az egyébként silány minőségű klímatisztítás szolgáltatását.

koronavírus, a szervezetből kikerülve, a tárgyakon, 26-28°C-on elpusztul. Ezt az alacsony hőtűrését a vírusnak több helyen is cáfolják az interneten, sajnos nem találtam hiteles írásos forrást, ezért felkerestem a Nemzeti Népegészségügyi Központot, akik megerősítették ezt az állítást.

"A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) ingyenesen hívható zöldszámokat hozott létre a koronavírussal kapcsolatos lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében. 06 80 277 455"

A split klímák beltéri egysége kikapcsolt állapotban olyan, viszonylag zárt rendszer, melyben nincs légmozgás. Így kikapcsolt állapotában, viszonylag nehezen jut bármi is a belsejébe.
Ha fűtésre kapcsolja a légkondicionálóját, a beltéri egység 10 perc alatt, nagyjából 60°C-ra melegszik, így egy gombnyomással alkalmazhat egy termikus sokkfertőtlenítést.

A klímák fertőtlenítési módszereiről és a termikus fertőtlenítésről ide kattintva olvashat.

A bejegyzés trackback címe:

https://klimakapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr9715494792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása